03 01 02 04

Bemutatkozás

A Balaton északi partján, a Tihanyi-félsziget szomszédságában, Balatonudvari- Fövenyesen, csendes, nyugodt környezetben várja a Gesztenye Nyaralópark.

Közvetlenül a balatoni kerékpárút mellett,a parttól négyszáz méterre, nagyszerű adottságokkal kényelmes pihenési lehetőség. Üdülőtelepünkön kilenc egymástól különálló bungalóban, tíz apartman áll vendégeink rendelkezésére. Az apartmanok mindegyike fűthető; összkomfortos; gáztűzhellyel és mikrohullámú sütővel ellátott, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Az épületek elhelyezkedését, belső elrendezését, a bungalók menüpont alatt valamint a galériában tekintheti meg. A vendégek kényelmét kerti bútorok, napozóágyak, napernyők szolgálják. Kisgyermekes családoknak, előzetes egyeztetés alapján babaágyat, etetőszéket biztosítunk. Szabadtéri sütéshez mini grillsütőt vehet igénybe. A nyaralóvendégek ingyenesen használhatják a zárt parkolót. A telep kiválóan alkalmas családi, akár több család vagy nagyobb baráti társaság együttes nyaralására.

A strand a nyaralótól mindössze négyszáz méterre található, ahová a forgalommentes sétányon juthatnak el. A strandon több vendéglátóhely működik külön éttermekkel, teraszokkal. Esténként karaoke és zene teremt jó hangulatot. A településen, nyáron minden nap kertmozi üzemel. Az aktív pihenésre, több pályás teniszcentrum, láb-tenisz, strandröplabda, foci valamint go-kart pálya ad lehetőséget. Balatonudvari mellett épült meg az ország legújabb és egyik legmodernebb golf pályája.

A környék nevezetességei, a balatonfüredi Tagore sétány, a Tihanyi Apátság, Balaton-felvidéki szőlőhegyek, kissé távolabb Hévíz gyógyfürdője, Szigliget vára, Keszthely és a Helikon kastély várja a kirándulni vágyókat.

Balatonudvari-Fövenyes kedvező fekvésének köszönhetően könnyedén tervezhet kirándulásokat, szabadidős programokat. A látnivalók; program ajánlatok menüpont alatt tájékozódhat további lehetőségekről.

Fedezze fel a Balatont és térségét!

A Gesztenye Nyaralópark tavasztól- őszig várja vendégeit.

bungalow

Kellemes pihenést, tartalmas nyaralást kívánunk!

Gesztenye Nyaralópark Balatonudvari